Xenforo 2.1 Ads

biz

Registered
Joined
May 1, 2019
Messages
6
Points
3
#1
Hello,

I have a problem I can not put advertising code, I get the following error and I have already tried using the Ads Manager 2 addons by Siropu, any solution? I have to move a code or something similar ?, Thanks for your help.

Regards!

Error

descarga.png
 

Xfleaks

V.I.P
Registered
Joined
Dec 10, 2018
Messages
27
Points
13
#2
I might be of some help for you, can you paste the line of code your using...
 

sucre13

Registered
Joined
Jan 19, 2019
Messages
13
Points
3
#3
it's a problem of hosting tube the same problem although I do not remember that it had to be disabled
 

biz

Registered
Joined
May 1, 2019
Messages
6
Points
3
#4
I might be of some help for you, can you paste the line of code your using...
Hi ^^

I already solved, the problem was the hosting.

Thank you!
 

biz

Registered
Joined
May 1, 2019
Messages
6
Points
3
#5
it's a problem of hosting tube the same problem although I do not remember that it had to be disabled
Hi ^-^

Yes, the problem was the hosting was using Namecheap but then they told me to try another and it worked perfectly, the other used is 000webhostapp, although I do not like almost really x'/ do not know if banahosting this same error occurs?.

Thanks and Greetings ^^
 

sucre13

Registered
Joined
Jan 19, 2019
Messages
13
Points
3
#6
Hi ^-^

Yes, the problem was the hosting was using Namecheap but then they told me to try another and it worked perfectly, the other used is 000webhostapp, although I do not like almost really x'/ do not know if banahosting this same error occurs?.

Thanks and Greetings ^^
I found the solution for namecheap you have to count to namechep support and ask you to disable this ModSecurity with that you can solve many problems to me it happened the same with namechep but when you deactivate that it solves your problem they do it themselves
 

sucre13

Registered
Joined
Jan 19, 2019
Messages
13
Points
3
#7
the support you can find it in the chat of namecheap excuse my english I am using the translator I hope to solve your problem although I am 100% sure that it will work were days of hehe
 

biz

Registered
Joined
May 1, 2019
Messages
6
Points
3
#8
the support you can find it in the chat of namecheap excuse my english I am using the translator I hope to solve your problem although I am 100% sure that it will work were days of hehe
LOL

I speak is Spanish XD
 

biz

Registered
Joined
May 1, 2019
Messages
6
Points
3
#9
I found the solution for namecheap you have to count to namechep support and ask you to disable this ModSecurity with that you can solve many problems to me it happened the same with namechep but when you deactivate that it solves your problem they do it themselves
Thank So Much! ^^

Muchas Gracias! ^^
 

manfromva

Registered
Joined
May 9, 2019
Messages
1
Points
1
#10
I've only been able to get one banner to show in my header. Adsense and some other scripts wont show. Any ideas?
 

biz

Registered
Joined
May 1, 2019
Messages
6
Points
3
#11
I've only been able to get one banner to show in my header. Adsense and some other scripts wont show. Any ideas?
Hi,

My problem is because my hosting (namecheap) blocks the insertion code of the banner, it can be the same try with another hosting and try with 000webhost and it worked well.
 

maaidni

Registered
Joined
Feb 12, 2019
Messages
6
Points
3
#12
Cause of problem: - Mod Security
read more:
ARABIC:
Code:
https://almasira.org/vb/threads/حل-مشكلة-عذرا-واجهنا-بعض-المشاكل-في-xenforo.1066/
english:
Code:
https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ar&tl=en&u=https://almasira.org/vb/threads/حل-مشكلة-عذرا-واجهنا-بعض-المشاكل-في-xenforo.1066/
 
Top