How do i fix the image toolbar issue on XF 2.2 ?

bluedragon69

Member
Registered
Joined
Aug 25, 2020
Messages
13
Points
3

Reputation:

I have seen that whenever i upload an image i can not resize or add alt text on the editor itself. The image toolbar appears for split second then goes away!

Screenshot_20201027-183035_Chrome.png

Even here, on this image i can not able to get the image toolbar. Is this a similar problem with XF 2.2.2 or is it just me?

I am using pixel 3 with google chrome.

Xenforo forum devs was being rude to me when i asked about this.
 

bluedragon69

Member
Registered
Joined
Aug 25, 2020
Messages
13
Points
3

Reputation:

from right here, this website!

Also i saw this is not a fault of my own or xf script by this website as well. because this issue is there with every other websites with XF 2.2, for example, enxf.net and xenforo.com forum has this issue as well as my website..

I think its an froala issue ..

I have tried firefox and brave browser as well on my phone. Same issue
 

bluedragon69

Member
Registered
Joined
Aug 25, 2020
Messages
13
Points
3

Reputation:

brother, I don't always use my pc for managing the forum and making a post. I have a desktop pc which i use for when working on backend/frontend changes of website, playing games and watching porn.

Posting from mobile saves time and i can do it while laying under the blanket 🐱
 

bluedragon69

Member
Registered
Joined
Aug 25, 2020
Messages
13
Points
3

Reputation:

i have tried every possible things i could try on my phone.

Fun fact,

from desktop pc chrome or edge,
I tried inspect eliment and selected the mobile view.

The viewport transformed to mobile without refreshing the page.. Image toolbar worked there.

But

When i refreshed the mobile view in inspect element, page reloaded to mobile view by default. There the issue appeared again. I closed the inspect element and website gone to full view (without refreshing), then i tried to access resize/image toolbar on a image and it was still broken on desktop view as well.
 

bluedragon69

Member
Registered
Joined
Aug 25, 2020
Messages
13
Points
3

Reputation:

I figured that when the froala editor loads on a viewport smaller than 400-500px. The image toolbar doesn't work. If the editor loads on a bigger viewport and then transformed to a smaller one it works fine.
 

bluedragon69

Member
Registered
Joined
Aug 25, 2020
Messages
13
Points
3

Reputation:

i even thought to replace the froala editor files of xf 2.2 with xf2.1's . But again i thought about the compatibility issue it will bring with the replacement of system files.
 
Top