Upgraded my site, but now i cant sign in! Please help

apex17

Member
Registered
Joined
Apr 26, 2021
Messages
20
Points
3

Reputation:

Hey guys,

I have a few questions I need some help with! I was running on xenforo 2.1 and I was trying to upload addons but I needed the newer version of xenforo so I upgraded to 2.2.5. The upgrade worked out perfectly... no problems, but when I try to sign in to my admin control panel, it just brings me right back to the same screen as if I was signing in again. No error message or anything.

Also, I am using the Ui.x 2 theme from theme house... Since I upgraded, my theme and fully messed up! I had a bunch of custom CSS work on the theme and I don't want to lose it!

Would someone please be able to help me or guide me through fixing these technical difficulties. Thanks so much.
 

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Moderator
V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
391
Points
103

Reputation:

Hey guys,

I have a few questions I need some help with! I was running on xenforo 2.1 and I was trying to upload addons but I needed the newer version of xenforo so I upgraded to 2.2.5. The upgrade worked out perfectly... no problems, but when I try to sign in to my admin control panel, it just brings me right back to the same screen as if I was signing in again. No error message or anything.

Also, I am using the Ui.x 2 theme from theme house... Since I upgraded, my theme and fully messed up! I had a bunch of custom CSS work on the theme and I don't want to lose it!

Would someone please be able to help me or guide me through fixing these technical difficulties. Thanks so much.
apex17After you entered the admin credentials, please go back to the main forum page and try to press onto the admin link again.
Does that work?
Sometimes after you entered the credentials you get be redirected back to the login page.
 

apex17

Member
Registered
Joined
Apr 26, 2021
Messages
20
Points
3

Reputation:

After you entered the admin credentials, please go back to the main forum page and try to press onto the admin link again.
Does that work?
Sometimes after you entered the credentials you get be redirected back to the login page.
BattleKingI just tried. All it shows me is my "messed up site" and login or register. So nope, still no access to admin cp.
 

sucre13

Moderator
Staff member
Moderator
Collaborate
Registered
Joined
Jan 19, 2019
Messages
555
Points
153

Reputation:

I just tried. All it shows me is my "messed up site" and login or register. So nope, still no access to admin cp.
apex17you have to reload your browser that happens when you update xenforo you have to clean the cookies I don't remember with that it is fixed
 

sucre13

Moderator
Staff member
Moderator
Collaborate
Registered
Joined
Jan 19, 2019
Messages
555
Points
153

Reputation:

try to use another browser like firefox I have try to enter if you enter you have to delete the saved files I still do not remember hehe
 

moohook

Well-known member
Registered
Joined
Feb 8, 2019
Messages
48
Points
28

Reputation:

All you need to do is clear your cookies and wollah!
 

thomsa

Moderator
Staff member
Moderator
Collaborate
Registered
Joined
Jun 22, 2019
Messages
431
Points
103

Reputation:

reupload all file agian.
 
Top