XenForo 2.2.9 Released Full | XenForo 2.2 ENXF Nulled

Released 2x XenForo 2.2.9 Released Full | XenForo 2.2 ENXF Nulled 2.2.9

No permission to download

Linda

Active member
Registered
Joined
Oct 22, 2021
Messages
34
Points
8

Reputation:

Hello,
what is the problem?
I can not enable user notification in ACP. My site has https.

installed and activated: gmp, mbstring, openssl

sceenshotoxjdv.png
 

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Administrator
Moderator
S.V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
1,426
Points
273

Reputation:

Hello,
what is the problem?
I can not enable user notification in ACP. My site has https.

installed and activated: gmp, mbstring, openssl

sceenshotoxjdv.png
LindaPossibly self signed certificate?
 
View previous replies…

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Administrator
Moderator
S.V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
1,426
Points
273

Reputation:

Thank you for your reply.
Your assumption is correct. How can I change this?
Lindatry to use let's encrypt certificates, but I do not know if that is really the problem, it was just a assumption.
 

Linda

Active member
Registered
Joined
Oct 22, 2021
Messages
34
Points
8

Reputation:

try to use let's encrypt certificates, but I do not know if that is really the problem, it was just a assumption.
BattleKingThe error occurs when I have Cloudflare enabled.
It must be an error with Cloudflare. What is your guess as to what it could be?

I have a shared hosting with cPanel certificate. Could this be the reason?
 

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Administrator
Moderator
S.V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
1,426
Points
273

Reputation:

The error occurs when I have Cloudflare enabled.
It must be an error with Cloudflare. What is your guess as to what it could be?

I have a shared hosting with cPanel certificate. Could this be the reason?
LindaMaybe because of Cloudflare configuration, possibly use a proxy in your xenforo installation:

If you have a HTTP proxy configured in your src/config.php then this will be used to proxy the push notifications to the cloud messaging endpoint. This essentially removes the risk of an untrustworthy endpoint being injected for the sole purpose of leaking an IP address.
 

Linda

Active member
Registered
Joined
Oct 22, 2021
Messages
34
Points
8

Reputation:

Maybe because of Cloudflare configuration, possibly use a proxy in your xenforo installation:

If you have a HTTP proxy configured in your src/config.php then this will be used to proxy the push notifications to the cloud messaging endpoint. This essentially removes the risk of an untrustworthy endpoint being injected for the sole purpose of leaking an IP address.
BattleKingThank you for your quick reply.
If I turn off Cloudflare completely then the message does not appear so I can enable the feature. I have informed the host provider about it. He does not find any error.
It must be Cloudflare. I do not know where the error is.
 

Linda

Active member
Registered
Joined
Oct 22, 2021
Messages
34
Points
8

Reputation:

Thank you for your quick reply.
If I turn off Cloudflare completely then the message does not appear so I can enable the feature. I have informed the host provider about it. He does not find any error.
It must be Cloudflare. I do not know where the error is.
LindaThank you.
I was able to fix the problem. Thank you.
 
Top