Xenforo 2.1 You have ad crawler errors

GrimHackers

Legend
Moderator
Collaborate
Registered
Joined
Mar 26, 2019
Messages
82
Time online
2d 4h 32m
Points
33
I am using Xenforo 2.1.0 and when I am using adsense, its telling me I have ad crawler errors. Can anyone help how to fix that?
 

rOckEt

OldSchool
Collaborate
Registered
Joined
Aug 9, 2019
Messages
30
Time online
23h 30m
Points
18
This means that the AdSense crawler tried to crawl a page in the domain or subdomain level. Check the reports to find out where exactly.
If this happens, Google will not be able to index that specific page, and they won’t be ready to serve ads on that page.
To resolve this, just remove these two lines from your robots.txt file to grant Google crawler access:

User-agent: Mediapartners-Google
Disallow: /


And please learn this ->> https://support.google.com/adsense/answer/7532444?hl=en
 

ENXF NET

Administrator
Staff member
Administrator
Moderator
+Lifetime VIP+
S.V.I.P Member
V.I.P Member
Registered
Joined
Nov 13, 2018
Messages
4,909
Time online
10d 6h 5m
Points
523

Len

❤️
Collaborate
Registered
Joined
Jul 31, 2019
Messages
36
Time online
0
Points
18
I see, but what will be in that file for running AdSense properly. Any sample?
Each person has his own file robots.txt, it all depends on your plugins and personal preference
 

GrimHackers

Legend
Moderator
Collaborate
Registered
Joined
Mar 26, 2019
Messages
82
Time online
2d 4h 32m
Points
33
Each person has his own file robots.txt, it all depends on your plugins and personal preference
I understand, but I have no robots.txt, how's that possible.
 
Top