XenForo 2.0 how enable embed code?

krvam

Active member
Registered
Joined
Apr 30, 2021
Messages
32
Points
18

Reputation:

Hello boys, how i can enable embed code to put in the posts

embed code like this: 1620278280931.png
 

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Moderator
V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
391
Points
103

Reputation:

Go to Content > BB Code Media Sites and add a new one:

1620291235500.png

Enter Media site ID, like: volaupload
Enter Add-On: XenForo
Enter Site title, like: Volaupload
Enter the Site URL, like https://volaupload.com

Enter the following code into the emded template field:
HTML:
<div class="bbMediaWrapper">
    <div class="bbMediaWrapper-inner">
        <iframe src="https://volaupload.com/embed/video/{$id}"
                style="border:0px #FFFFF none;"
                name="myiFrame"
                scrolling="no"
                width="852px"
                height="480px"
                frameborder="0"
                marginheight="0px"
                marginwidth="0px"
                allowfullscreen="true">
        </iframe>
    </div>
</div>

Now enter the url in a post and save it, it will then looks like this (I've pixeled the video):

1620291254100.png
 

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Moderator
V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
391
Points
103

Reputation:

@krvam Hola amigo, which version of XenForo are you running ?
 

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Moderator
V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
391
Points
103

Reputation:

@krvam how about if you add a youtube video, will this be shown correctly?
 

BattleKing

Spirit of darkness
Staff member
Moderator
V.I.P Member
Collaborate
Registered
Joined
May 24, 2020
Messages
391
Points
103

Reputation:

@krvam try to post that
Code:
[MEDIA=volaupload]6mw6elrc198[/MEDIA]

Lets see if something is wrong.
 
Top